Kooiaap huren

Bij Moffetverhuur.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een kooiaap wilt huren. Wellicht heeft u geregeld werkzaamheden waar een kooiaap bij nodig is. Overweegt u de keuze om een kooiaap te kopen maar komt dit nu nog te vroeg? Dat is ook een prima moment om een kooiaap te huren, zo kunt u al wel vast ervaren wat de voordelen zijn, zonder een volledige investering in nieuwe apparatuur te hoeven doen. In de wereld van logistiek wordt niet alleen over een kooiaap gesproken. Veel mensen kennen deze machine ook onder de naam meeneemheftruck, dit omdat de truck gemakkelijk achterop een vrachtwagen is te monteren en mee te nemen is. De kooiapen die we aanbieden zijn van het merk MOFFETT, deze zijn erg gebruiksvriendelijk en zijn in de meeste gevallen binnen 60 seconden afgekoppeld en te gebruiken. Dit maakt het laden en lossen van een vrachtwagen snel en gemakkelijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om een machine huren, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via onze contactpagina.

MOFFETT kooiaap huren

Voordelen van een kooiaap huren

Wanneer u een groot (tijdelijk) project heeft aangenomen waarbij u een extra kooiaap nodig heeft, of u verwacht op korte termijn meer werkdruk, dan kan het huren van een kooiaap uitkomst bieden. Heeft u zelf wel een compleet assortiment aan machines, maar is een van de kooiapen uitgevallen? Ook dan kan het huren van een kooiaap snel een passende oplossing zijn. Wilt u een kooiaap vervangen maar u heeft niet de middelen om een investering te doen? Ook in deze situatie is het huren van een kooiaap een prima alternatief. U bent binnen no-time weer op volle capaciteit en kunt elke klus zonder problemen aan.

Voordelen van een kooiaap zijn dat ze klein en erg wendbaar zijn. Toch kennen ze een hoog hefvermogen tot 2,5 ton. De kooiapen van MOFFETT zijn Europa’s meest vertrouwde machines. De meeneemheftrucks die bij ons zijn te huren zijn de nieuwste in het assortiment en zitten barstensvol verbeteringen. Het laden en lossen met een kooiaap gaat sneller en efficiënter, en wanneer u er een bij ons huurt kunt u de nieuwste technologie ervaren. Dus als u tijdelijk een extra kooiaap nodig heeft, denk er dan eens aan om er een bij moffettverhuur.nl te huren. De verschillende machines die we beschikbaar hebben, zijn de MOFFETT M4NX, de M5NX en de E4. De E4 kooiaap is voorzien van een elektrische aandrijving met lithium-ion accu. Heeft u een eenmalige klus in stedelijk gebied waar de ruimte beperkt is? Dan kan deze machine een uitkomst bieden. Zoals gezegd, u hoeft niet direct een kooiaap aan te schaffen, u kunt hem gemakkelijk bij ons huren.


Meer over Moffettverhuur.nl

Neem contact met ons op voor een gratis prijsopgaaf voor het huren van een kooiaap. We zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:30. Heeft u vragen over het huren van een kooiaap, neem dan contact met ons op via mail, moffettverhuur@hiab.com of telefonisch via 05 22 277 311. Onze specialisten adviseren u graag over de beste keus voor het huren van een kooiaap.

MOFFETT meeneemheftruck